Κατηγορίες
Ανακοινώσεις

Επόμενες εκδηλώσεις

Για τον Ιούνιο ο σύλλογός μας, στα πλαίσια της σταδιακής επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων του και πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες από τον ΕΟΔΔΥ σχετικά με τις μετακινήσεις και τα μέτρα προφύλαξης των ατόμων, προγραμματίζει τις ακόλουθες εκδρομές:

Για το ορειβατικό τμήμα, ορειβασία την Κυριακή 14 Ιουνίου στα βουνά της νότιας Πίνδου, από το Δροσοχώρι στην κορυφή Αυγό. Η μετάβαση θα γίνει με ΙΧ και οι οδηγοί όπως και οι επιβαίνοντες φέρουν την ατομική τους ευθύνη όσον αφορά τον επιτρεπόμενο αριθμό των ατόμων στα ΙΧ, τα μέσα προφύλαξης κλπ. Ώρα αναχώρησης τις 6:30πμ από το χώρο της λαϊκής της Τετάρτης.

Για το τουριστικό τμήμα, εκδρομή την Κυριακή 21 Ιουνίου στην περιοχή της Βερδικούσιας. Πιο συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε μέρος της λειτουργίας στην ΙΜ Αναλήψεως του Σωτήρος (κοντά στο χωριό Συκιά που ιδρύθηκε το 1650), θα επισκεφτούμε την ωραία λίμνη Λογγά περνώντας στα όρια των Τρικάλων και θα επιστρέψουμε στη Βερδικούσια για το υπόλοιπο της ημέρας. Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί στα πρακτορεία ταξιδιών για τον αριθμό των ατόμων, τις θέσεις που κάθονται κλπ. Ώρα αναχώρησης 08:00πμ από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα. Στον ίδιο προορισμό θα πάει και το ορειβατικό τμήμα, για να περπατήσει στο σημαντικό δάσος οξιάς του χωριού έως την κορυφή Μαμαλή. Το μέσο μεταφοράς θα ανακοινωθεί προσεχώς και ώρα αναχώρησης θα είναι στις 07:00πμ από το χώρο της λαϊκής της Τετάρτης

Δήλωση συμμετοχής, πληροφορίες κλπ στο τηλέφωνο του συλλόγου 2410 250818, καθημερινά 7-9 μμ ξεκινώντας από την Τρίτη 9 Ιουνίου.