Κατηγορίες
Ανακοινώσεις

Καλό καλοκαίρι!

Το πρώτο εξάμηνο για το σύλλογο, ολοκληρώθηκε. Ήταν πολύ ιδιαίτερο και …δε θα θέλαμε να το ξαναζήσουμε. Τον Ιούνιο έγινε μια προσπάθεια συσπείρωσης του δυναμικού που έχουμε ως σύλλογος, με μια μερική και διακριτική επαναφορά στην ¨εκδρομική πραγματικότητα¨. Με τα ΙΧ μας, κάποιοι από μας, ξαναβρεθήκαμε και συμπορευτήκαμε.
Σε αναμονή των εξελίξεων για τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού ως προς την εξέλιξη της νόσου, αλλά και των νέων οδηγιών του ΕΟΔΥ – που ελπίζουμε να είναι προς το θετικότερο – ευχόμαστε σε όλους μας καλό καλοκαίρι με υγεία και ασφάλεια.
Υπενθυμίζουμε ότι για τα μέλη και τους φίλους υπάρχει η δυνατότητα της επίσκεψης και διαμονής, μετά από συνεννόηση, στον ξενώνα του Πλαταμώνα.
Τα γραφεία του συλλόγου θα ανοίξουν πάλι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Έως τότε, έχοντας λάβει υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκδρομών για το Σεπτέμβριο. Στις προθέσεις του συλλόγου εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, είναι να πραγματοποιηθεί το διήμερο στον Όλυμπο με ανάβαση στο Μύτικα και μια τριήμερη εκδρομή στη Θάσο. Η τουριστική εκδρομή της Μυτιλήνης, είναι επίσης σε αναμονή για να γίνει, εφόσον οι καταστάσεις εξελιχθούν ευνοϊκά.