Υπαίθριος Ζωή Λαρίσης

Τρία φλουριά…τρεις τυχεροί???

Τρία φλουριά…τρεις τυχεροί???

Τρία φλουριά…τρεις τυχεροί???

Όχι τρείς…αλλά ογδόντα!

Τόσα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας είχαν την τύχη να συνταξιδέψουν, να απολαύσουν το υπέροχο σπήλαιο της Αλιστράτης, να φάνε μαζί, να χορέψουν χέρι χέρι και να περπατήσουν στο πανέμορφο χιονισμένο τοπίο που μας χάρισε το μονοπάτι του Γρανίτη.

Όλα αυτά το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 11 και 12 του Φλεβάρη που μέλη και φίλοι του συλλόγου μας βρέθηκαν στην όμορφη πόλη της Δράμας .

Όλοι οι ορειβάτες ξέρουν πως είναι τυχεροί…κάθε μέρα ,κάθε φορά που ανταμώνουν στα βουνά ,κάθε Κυριακή(ευτυχώς όχι μόνο)…και όχι μοναχά όταν κερδίσουν το φλουρί! Ξέρουν ότι είναι ευλογημένοι …ξέρουν να εκτιμούν τα πόδια τους, τα μάτια τους, τη διάθεση τους ,την θέληση τους, την προσπάθεια τους, την παρουσία τους στα όμορφα βουνά μας! Ξέρουμε ότι χρόνια τώρα έχουμε κερδίσει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό «φλουρί» στη ζωή …και αυτό είναι το άθλημα που επιλέξαμε να ασχοληθούμε και μας δίνει όλο και περισσότερα δώρα!!!

…και του χρόνου όλοι ΜΑΖΙ…και άλλοι τόσοι!

Ευχαριστούμε πολύ τον @Γιώργο Ποιμενίδη που ανταποκρίθηκε κατευθείαν στην πρόσκληση μας…να μας συνοδέψει και οδηγήσει σε αυτό το πανέμορφο μονοπάτι!!

Κοινοποίηση
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email